+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Apartments Lenka Recenze

Hodnocení hotelu

84%
Velmi dobré

dle 11 recenzí

  • Personál

    92%
  • Čistota

    76%
  • Vybavení

    82%
  • Pohodlí

    80%
  • Poměr cena/kvalita

    86%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • mladý pár
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Nancy

skupina přátel, 25.3.2017

Belgie

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Vers spacious apartments for a group.

  • Some things were broken and were not fixed yet. Hopefully they fix it as soon as possible.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

LEnka

rodina s malými dětmi, 16.12.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

rodina se staršími dětmi, 27.7.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
93 %
  • bolo by vhodné pri potvrdzovaní rezervácie ubytovania, presná špecifikácia umiestnenia apartmánu

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Alice Lileková

skupina přátel, 20.11.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byly jsme příjemně překvapené cenou ,prostorným a čistým apartmánem pod střechou - i když - ta čistota by v dnešní době a při konkurenci hotelů měla být samozřejmostí - akorát tak jako to platí u nás ve všem - samozřejmost to bohužel není .

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hanna

dospělý pár, 11.6.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %
  • Personal vzdycky pomohl, prijemny.Centralne!

  • Mravenci v koupelne a kuchyni, jen jeden kastrol, uklizecka vyhodila lahve-sice prazdna ale nebyly v odpadkach... Lozni pradlo roztrhane a stare (bylo ale ciste),zadna nahradni deka nebo polstar. Uklizecka kourila na chodbe-

Personál
10
Služby
9
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Gabriela Majerová

jednotlivec, 28.5.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
78 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 23.4.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
7
Čistota
6
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Zdeněk Váňa

jednotlivec, 21.12.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %
  • CELKOVÁ SPOKOJENOST

Personál
10
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Anonym

rodina se staršími dětmi, 20.7.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Anonym

rodina s malými dětmi, 4.7.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Overall pleased with the apartment - we had plenty of room for 4 of us and proximity to the metro and town square was a major plus. Apartment staff was very pleasant.

  • Two things: Frig broke down and leaked water in the kitchen area - unplugged it and plugged it back in few minutes... started to work. No problem here - things break down, I understand. My issue was with the rudeness of the security guard and his "low life companion". We had to checkout early in the morning (made arrangements with the staff prior day) approx 6:30am, but to our surprise we were not able to unlock the building door from the inside - apparently we did not have the key for that lock... We knocked, then knocked a bit harder (since no response). Once the security guard finally made his way and opened the door he was yielling and shouting as to why we didn't use the key to open the door - WE DID NOT HAVE THE CORRECT KEY!!! Once he realized that, he kept his mouth shut, but never apologized (not suprised about that at all). His companion decided to make comments in Czech and started to get confrontational - this is not what I or my family expected. For the sake of my kids, we left without getting too confrontational with this "low life", but I was very disappointed that we were treated this way (if it wasn't for my kids, I probably would have reacted differently if you know what I mean). Anyway, this experience left us wondering why would any tourist be treated in such a way - I mean are we in Europe or somewhere deep in the third-world country. Unfortunately because of this experience, would not recommend this place. It's a shame!

Personál
6
Služby
5
Čistota
5
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 21.10.2011

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Příjemné vystupování personálu a snaha vyjít vstříct mým požadavkům časovým a možnost parkování.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
8
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.